İŞTE MAHALLEMİZİN MUHTARI

Ankara Gölbaşı İnönü Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen "Yıl Sonu Kermesi"ne Bahçelievler Muhtarı Cihat Ceylan katılım sağladı.

İşte Mahallemizin Muhtarı

 İnönü Ortaokulu Aile Birliğinin düzenlediği “Yıl Sonu Kermesi”ne Bahçelievler Muhtarı Cihat Ceylan katıldı. Ankara Gölbaşı İnönü Ortaokulu Okul Aile Birliği, “Yıl Sonu Kermesi” düzenledi. Sınıflar tek tek stant kurdu. Okul Aile Birliği, okulun ihtiyaçlarını karşılamak ve öğrencilerin keyifli vakit geçirebilmesi için düzenlendiği kermes, yoğun ilgi gördü. Kermese katılan veliler, öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmenler, davetliler ürünlerden satın alarak okula destek oldu. Ev yapımı gıdalar, eğlenceli yarışmalar, müzikler, yüz boyama ve daha birçok etkinlikle günün büyük bir bölümü eğlenceye ayrıldı.  Kermes, öğrencilerin geleneksel halk oyunları ile renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuklar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Muhtar Cihat Ceylan, mahallenin kermes ve şenlik anlamında çok etkin olduğunu ve muhtarlık olarak katkıda bulunduğunu belirtti.  Aynı zamanda çocuklara yönelik projelerinin olduğunu da ekledi.

Cihat Ceylan öğrencilere, “Öğrencilerin derslerinde her zaman başarılı olmalarını istiyorum. Muhtarlık kütüphanesinden de sürekli kitap alan, okuyan, özet çıkartan öğrencilere sürpriz hediyelerimiz oluyor. Muhtarlığa davet ediyorum. Kitap okumalarını tavsiye ediyorum.” İfadelerini kullandı

BELEDİYELER

SAĞLIK