İŞ DÜNYASI’NA YENİ BİR SOLUK : BNI

Dünyanın en büyük iş geliştirme platformu BNI’ın Bursa’da lansmanı yapıldı. 2022 yılı Eylül ayında Bursa’nın ilk gurubu olan BNI Koza’nın açılışını gerçekleştiren iş platformu, Şubat 2024 ‘te BNI İPEK’in kuruluşunu duyurdu. Yüzlerce iş sahibinin sabahın erken saatlerinde bir araya gelerek iş konuştuğu, iş paylaşımları yaptığı toplantıya katılan iş sahipleri, “bu denli verimli ve sonuç odaklı bir etkinliğe katıldıkları” için memnuniyetlerini dile getirdiler.

İş Dünyası’na yeni bir soluk : BNI

Dünyanın en büyük iş geliştirme platformu BNI’ın Bursa’da lansmanı yapıldı. 2022 yılı Eylül ayında  Bursa’nın ilk gurubu olan  BNI Koza’nın açılışını gerçekleştiren iş platformu, Şubat  2024 ‘te BNI İPEK’in kuruluşunu duyurdu. Yüzlerce iş sahibinin sabahın erken saatlerinde bir araya gelerek iş konuştuğu, iş paylaşımları yaptığı toplantıya katılan iş sahipleri, “bu denli verimli ve sonuç odaklı bir etkinliğe katıldıkları” için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Dünyanın en büyük iş platformlarından biri olan ve amacı iş sahiplerine lokalde ve globalde iş bağlantıları kurdurmak olan Business Network International – BNI, Bursa’daki çalışmalarına yoğunluk verdi. Geçtiğimiz günlerde yüzlerce iş sahibinin, sabahın çok erken saatlerinde 06:45’te düzenlediği bu toplantılara katılımın yoğunluğu dikkat çekti.

Dünyanın 75 ülkesinde, her hafta 1 milyon iş sahibini bu toplantılarda 40 yıldır bir araya getiren BNI’ın Bursa’daki çalışmalarına öncülük eden BNI Bursa Bölge Direktörü Gülseren Karabulut, “BNI Dünyanın en sonuç odaklı markalarından bir tanesi. Amacı sadece iş sahiplerini bir araya getirerek, onların tanışmasını, birlikte güven inşa etmelerini, işlerini geliştirmelerini ve lokalde/globalde muhteşem iş bağlantıları yakalayabilmelerini sağlıyor. BNI bunu 40 yıldır tüm dünyada yapıyor ve Bursa’daki iş sahiplerini de BNI gibi değerli bir oluşumla bir araya getirdiğimiz için mutluyuz” diye konuştu. Karabulut, kendisinin de biriş sahibi olarak BNI’a dahil olduktan sonra, sistemin mükemmelliğine hayran kalarak bu markayı Bursalıların hizmetine sunmak istediğini ve Bursa’daki vizyoner iş sahiplerinin BNI çatısı altında toplanmasından dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, “Ben Bursa’lı vizyoner her iş sahibine tek tek teşekkür etmek istiyorum. Bursa’nın saklı kalmış çok güzel değerleri var ve amacımız hem Bursa’da hem de dünyada şehrimizin ismini duyurmak. BNI Koza ve BNI İpek isimlerini de zaten tam bu nedenle seçtik. BNI’ı modern dünyanın ‘ipek Yolu’ yapmak istiyoruz” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

BNI’ınPodyumpark’ta22 Şubat tarihinde gerçekleştirilen bu etkinliğine katılan iş sahipleri, 1dk sunumlarla kendilerini ifade ederek ulaşmak istedikleri ve iş yapmak istedikleri firmaları salondakilere anonslayarak, bu bağlantıların kendileri ile bir araya getirilmesini sağlamaya çalışıyorlar. BNI’ın dünyanın her yanındaki üyelerini birbirine bağlayan bir sistemi de bulunuyor. Dünya’ya açılmak isteyen tüm iş sahipleri bu ülkelerdeki iş sahipler ile bir araya gelebiliyor. BNI’da tüm iş sahiplerine ücretsiz verilen çok sayıda eğitim de bulunuyor. Bunlar ülkemiz insanlarının, Sunum Teknikleri, Takım Yönetme Becerileri, İş Görüşmeleri ile ilgili çeşitli eğitimleri de organizasyonun parçası olanlara sunuyor.

BNI’dan edindiğimiz bilgilere göre de organizasyon geçtiğimiz yıl dünya genelinde kayıt altına alabildiği haliyle 25 milyar dolar bir iş hacmi, 23 milyar adet de iş yönlendirmelerinin üyeleri arasında gerçekleştiğini bildiriyor. Türkiye’de de müthiş bir ekonomi yaratan BNI Türkiye ekibinin verilerine göre ise ülkemizde geçtiğimiz yıl 4 milyar TL iş hacmi ve 2 milyon adet de iş yönlendirmesi üyeleri arasında gerçekleştirilmiş.

BNI İpek Lansman toplantısında konuşan BNI Türkiye Direktörü Ayşe Aslan ise şunları söyledi: BNI ile Londra’da kendi işimi yaptığım dönemde tanıştım. Sistemin ve organizasyonun gücüne hayran kaldığım için bu organizasyonun Türkiye’deki çalışmaların öncülük ettim. BNI şu anda 8 ilimizde daha çalışmalarına başlamıştır. Amacımız, tüm Türkiye’deki yalnız ve bir başına iş sahiplerin bir araya getirerek, birlikten güç doğacak bir ortamı yaratmak. BNI’da komisyon yok, BNI’da iş bağlantıları için kimsenin kimseden bir beklentisi ve çıkarı yok. Biz burada bir tek şey için birlikteyiz: global ve lokal bağlantılar ve yardım edenin, destek sunanın, başka insanların hayatlarına değer katanların değer gördüklerine kalpten inanıyoruz. Tüm Bursalı değerli iş sahipleri ile buluşmayı heyecanla bekliyoruz.”

 

BNı İpek ve BNI Koza, gurupları Bursa Bodyumpak’ta her Çarşamba ve perşembe sabah 6.45’te toplantılarını gerçekleştirmektedir.  Toplantıya katılmak isteyen iş sahiplerinin [email protected] adresine mail atmaları gerekiyor.

BELEDİYELER

SAĞLIK